Services

Een aanpak op maat

Mijn aanpak per sessie hangt af van waar je mee zit en is altijd speciaal voor jou op maat. Ik faciliteer je om je doel te bereiken vanuit jouw waarden en voorkeuren.

Afhankelijk van je vraag zijn er een aantal mogelijkheden.

IMG_1858-e1570396705923-smaller

Optie 1: Duidelijkheid

1 gesprek

 • Hoe houd je je werk boeiend en je leven plezierig?
 • We scannen op welk gebied je leven een boost kan gebruiken en of coaching daarbij helpt
 • Heb je een duidelijk doel voor ogen maar lukt het je niet het te bereiken? Verhoog je slagingskans met dit coachinggesprek

Optie 2: Verandering

Coaching-traject

 • Wanneer een zelfde soort probleem je blijft lastig vallen, dan kan je er natuurlijk op je gebruikelijke manier mee dealen, maar daarmee wordt een mogelijk onderliggend thema niet opgelost. In dit coaching-traject investeer je in jezelf door samen nieuwe invalshoeken en kansen te onderzoeken waardoor mogelijkheden voor een meer structurele oplossing zichtbaar worden. Aan het begin bespreken we wat je wilt bereiken met mijn coaching en kijken we of we het proces samen willen aangaan.
 • Tijdens het coaching-traject geef ik structuur en houd het doel in de gaten. Ik stel vragen, werk met modellen en geef soms wat huiswerk. Je krijgt nieuwe inzichten, perspectieven en handvatten waardoor je in de toekomst minder lastig gevallen wordt door dergelijke situaties.
 • Dit traject neemt meestal 6-7 gesprekken van ieder 1,5 uur. De tijd tussen twee gesprekken bepaal jij.

Optie 3: Bestendiging

Duurzaam mentaal onderhoud

 • Wanneer je je coaching-traject hebt afgerond en je weet hoe je het beste kunt functioneren om effectief en gelukkig te zijn, bestaat het risico dat na een poosje oude denkwijzen en ingeslepen gedragingen weer meer invloed krijgen op je leven. Op zo’n moment is het goed om te zorgen dat je nieuwe inzichten paraat blijven en je op je nieuwe koers blijft.
 • Ook wanneer je goed in je vel zit maar je niet weet hoe je het beste met een voor jou nieuw probleem om kan gaan, dan is het fijn om even met mij te kunnen sparren.
 • Of wanneer je zo af en toe behoefte hebt aan een begripvolle spiegel, dan ben ik er voor je als onafhankelijk coach.
 • Jij bepaalt wanneer het voor jou het juiste moment is voor dit mentale onderhoud of sparren.
 • Je kunt van deze gelegenheid gebruik maken met behulp van een strippenkaart voor 7,5, 15 of 30 uur.

Locatie

Alle gesprekken vinden naar wens plaats in de praktijkruimte in Hilversum, Utrecht of Naarden, of op een plek naar keuze. Normaliter tijdens kantooruren, bij uitzondering ‘s avonds of in het weekend.

Facturering

Facturering volgt in principe na ieder gesprek. In geval van een coaching-traject is er keuze voor een factuur per sessie of voor een traject van 7 sessies (in het laatste geval met korting). In geval van duurzaam bestendigen is er een factuur bij levering van de strippenkaart. De tarieven zijn marktconform en beschikbaar op aanvraag.